Tämä sorbé on helppo ja nopea valmistaa ja maistuu aivan jäätelöltä. Ja mikä parasta, herkku on superterveellinen! Tämä on lyhyessä ajassa noussut osaksi mun ja S:n viikonloppuista aamupalarutiinia. Oi kunpa viikollakin ehtisi valmistaa tätä, sen verran herkullista tämä on!
MANGOSORBÉ
(kahdelle)
250 g pakastettua mangoa
2 dl rasvatonta maitorahkaa
Lisäksi oman maun mukaan:
hunajaa
maca-jauhetta
kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä
raastettua raakasuklaata
MSM-jauhetta
kardemummaa
***
***
Laita pakastetut mangopalat ja maitorahka blenderiin. Mikäli käytät tuoretta mangoa, leikkaa siitä noin 1-2 cm kokoisia paloja ja lisää hieman jäitä, jotta rakanteesta tulee kiteinen ja jäätelömäinen. Anna sekoittua, kunnes koostumus on sopiva, ei kuitenkaan liian hieno. Lisää joukkoon haluamasi superfoodit tai halutessasi hunajaa lisämakeutta ja makua antamaan. Kardemummalla luot intialaishenkisen, lassi-juomista tutun mausteisen säväyksen sorbéehen. Annostele sopiviin tarjoiluastioihin ja nauti heti.
Voit myös tarjota mangosorbéén jälkiruokana. Sorbé kannattaa silloin valmistaa noin puoli tuntia ennen tarjoilua ja jäädyttää sopivissa tarjoiluastioissa pakastimessa.
Aurinkoista päivää!
xoxo Laura