Jes! Vihdoin olen tyytyväinen blogin ulkoasuun, johon on viime päivinä tullut hieman muutoksia. Voi olla, että banneri menee jossain vaiheessa päivitykseen, mutta fontteihin ja asetteluihin olen nyt tyyväinen :) Toivottavasti myös te lukijat olette samaa mieltä blogin selkeämmästä ilmeestä, jota uudistuksilla tavoittelin. Vaihteluhan virkistää muutenkin. Nyt aurinkoista maanantain jatkoa kaikille!
23/04/2012
22/04/2012
Homemade sushi
Innostuimme eilen taiteilemaan kotona sushia. Oikeastaan S teki suurimman työn ja sain sitten itse nautiskella työn tuloksista ;) Raaka-aineina käytimme riisin lisäksi tuoretta tonnikalaa, wasabia, majoneesia, kevätsipulia, avokadoa, porkkanaa ja rapeaa jääsalaattia. Tonnikalanigireihin käytetyn kalan pinta paistettiin nopeasti pannulla ja leikattiin sitten sopivan kokoisiksi paloiksi. Ihanaa lisämakua saatiin seesaminsiemenistä ja koristeena olleesta majoneesipursotuksesta ja kevätsipulisilpusta. Herkullinen lauantai-iltapala kaiken kaikkiaan!
21/04/2012
Eilisen kuulumisia
Aurinkoista lauantaita! Tässä pikainen postaus eilisen asusta, josta nappasin kuvan officella. Eilen oli muutenkin huippupäivä mielenkiintoisen nettisivuprojektin parissa ja töiden jälkeen suuntasin tyttöjen kanssa skumpalle ja vaihtamaan pitkästä aikaa kuulumisia Baker'siin. Ja kyllä mukaan muutama mieskin saatiin :) Kiitos vielä A:lle, O:lle, L:lle, M:lle, A-M:lle, toiselle M:lle ja T:lle hauskasta seurasta!
Kotiin päästyäni aloimme S:n kanssa kokkailemaan Cerviniasta saapuvia vieraitamme varten. Pääruuaksi nautittiin perisuomalaista poronkäristystä perunamuusin ja puolukkasurvoksen ja sopivan hapokkaan Hahn Wineryn pinot noirin kera. Kolmen kuukauden aikana J ja B olivat kuulemma jo ehtineet nauttia kyllästymiseen asti italialaisen keittiön antimia ja herkullisia pizzoja, joten kunnon Suomi-ruoka oli odotettua vaihtelua. Tuliaisiksi saimme herkkujuustoja, mm. gorgonzolaa, salamia, kauriinlihaa sekä grappan tyylistä Herbetet Genepy -yrttijuomaa. Kiitos vielä ihanista tuomisista ja seurasta molemmille!
Bongasin muuten torstaina Hulluilta päiviltä Globalin hennon pinkin keväthuivin, joka saa palvella arkikäytössä vielä hetken aikaa ennen kuin lopullinen päätös LV:ltä himoitsemastani huivista kirkastuu.
Farkut Zara, neuletakki Infinity, toppi Promod, laukku & vyö Guess, huivi Icon |
Kotiin päästyäni aloimme S:n kanssa kokkailemaan Cerviniasta saapuvia vieraitamme varten. Pääruuaksi nautittiin perisuomalaista poronkäristystä perunamuusin ja puolukkasurvoksen ja sopivan hapokkaan Hahn Wineryn pinot noirin kera. Kolmen kuukauden aikana J ja B olivat kuulemma jo ehtineet nauttia kyllästymiseen asti italialaisen keittiön antimia ja herkullisia pizzoja, joten kunnon Suomi-ruoka oli odotettua vaihtelua. Tuliaisiksi saimme herkkujuustoja, mm. gorgonzolaa, salamia, kauriinlihaa sekä grappan tyylistä Herbetet Genepy -yrttijuomaa. Kiitos vielä ihanista tuomisista ja seurasta molemmille!
Bongasin muuten torstaina Hulluilta päiviltä Globalin hennon pinkin keväthuivin, joka saa palvella arkikäytössä vielä hetken aikaa ennen kuin lopullinen päätös LV:ltä himoitsemastani huivista kirkastuu.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)
©
Chic Conservative Chanel
This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.