Farkut Zara, neuletakki Infinity, toppi Promod, laukku & vyö Guess, huivi Icon |
Kotiin päästyäni aloimme S:n kanssa kokkailemaan Cerviniasta saapuvia vieraitamme varten. Pääruuaksi nautittiin perisuomalaista poronkäristystä perunamuusin ja puolukkasurvoksen ja sopivan hapokkaan Hahn Wineryn pinot noirin kera. Kolmen kuukauden aikana J ja B olivat kuulemma jo ehtineet nauttia kyllästymiseen asti italialaisen keittiön antimia ja herkullisia pizzoja, joten kunnon Suomi-ruoka oli odotettua vaihtelua. Tuliaisiksi saimme herkkujuustoja, mm. gorgonzolaa, salamia, kauriinlihaa sekä grappan tyylistä Herbetet Genepy -yrttijuomaa. Kiitos vielä ihanista tuomisista ja seurasta molemmille!
Bongasin muuten torstaina Hulluilta päiviltä Globalin hennon pinkin keväthuivin, joka saa palvella arkikäytössä vielä hetken aikaa ennen kuin lopullinen päätös LV:ltä himoitsemastani huivista kirkastuu.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti