24/03/2015

BEAUTY SHOT!


Pirteää tiistaita! Olen pohtinut viime aikoina paljon hyvinvointiin ja ihon kunnossapitoon liittyviä asioita. Ja kun ikää tulee lisää, on luonnollistakin ottaa omat elintavat kriittisen tarkastelun alle. Stressi, lyhyet yöunet, pitkälle prosessoitu ruoka ja liian vähäinen vedenjuonti ovat asioita, jotka näkyvät heti ihon kunnossa. Etenkin nyt, kun mittari on ylittänyt kolmenkympin rajapyykin omalla kohdallani, haluan tehdä kaikkeni, jotta ihoni säilyisi mahdollisimman kimmoisana ja nuorekkaan näköisenä mahdollisimman pitkään. Siksi olenkin noin kuukausi sitten ottanut päivittäiseen ruokavaliooni mukaan kollageenijauheen, joka auttaa ihoa, hiuksia ja kynsiä säilymään hyvässä kunnossa ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Innostuin veteen liukenevasta kollageenijauheesta luettuani sen hyödyistä ja täytyy sanoa, että jo näin lyhyen kokeilun jälkeen huomaan ihossani muutoksia. Ehkä suurin plussa on se, että iho näyttää nyt kuulaammalta ja ihon sävy on tasoittunut. Huomaan myös, että kiiltelyyn taipuvainen sekaihoni on kollageenilisien säännöllisen nauttimisen jälkeen pysynyt mattapintaisena paremmin, kuin koskaan aiemmin, ja meikkikin pysyy kauniina ilman korjailua aiempaa kauemmin.

Kollageenivalmisteihin ihastuneena olinkin enemmän kuin iloinen saadessani blogin kautta testattavaksi Voda Collagen Beauty -kollageenijuomaa. Nämä Puolassa valmistettavat, kollageenipitoiset kauneusjuomat ovat maailmalla iso hitti ja uskon, että nämä tulevat valloittamaan tulevaisuudessa myös Pohjoismaiden markkinat. Kylmänä nautittavassa juomassa maistuu granaattiomena ja yhdestä pullosta saa kätevästi päivittäisen 2,5 gramman kollageeniannoksen.  Pulloa hypistellessäni huomioni kiinnittyi ensimmäiseksi tyttömäisen pirteään, pinkkiin ilmeeseen. Tuotteen ottaa mielellään mukaan myös käsilaukkuun - sen verran kaunis pullo on!

Hydrolysoidun kollageenin lisäksi juoma sisältää C-vitamiinia. C-vitamiini onkin oleellinen tekijä kollageenituotteissa, sillä ilman sitä keho ei pysty imeyttämään kollageenia tehokkaasti. Itse pidin erittäin paljon tuotteen vesimäisen raikkaasta mausta, joka ei tuntunut lainkaan keinotekoiselta tai epämiellyttävän jauhoiselta kollageenilisästä huolimatta. Ja kyllä, ihoni tuntui hehkuvan erityisen elinvoimaisena heti juoman nauttimisen jälkeen.  Tällä hetkellä Voda-juomia voi tilata täältä - lämmin kiitos Nordic Health Systemsille näistä uutuuksista!


SHARE:

22/03/2015

CAPE AND STUDDED HEELS




Hei ihanat! Toivottavasti teillä on viikonloppu soljunut kivoissa merkeissä. Omalla kohdallani se meni rattoisasti kotosalla lepäillen, sporttaillen ja tulipa tänään napsittua muutamia asukuviakin, jotka ovat mielestäni kevyesti koko tämän blogin historian onnistuneimpia otoksia! Iso kiitos näistä kuuluu poikaystävälleni, joka kärsivällisesti jaksaa ottaa näitä kuvia kerta toisensa jälkeen. Huomaan kyllä itsestänikin, että tässäkin asiassa harjoitus tuottaa tulosta ja oikeat kuvakulmat ja ilmeet on nykyisin helpompi löytää melko nopeastikin, kun kiireessä esimerkiksi matkalla ruokakauppaan räiskimme yleensä näitä menemään, haha.

Päivän look koostui tällä kertaa mustan sävyisistä vaatekappaleista, joihin yhdistin syksyllä tilatut, niittikoristeiset remmikorkkarit ja beigen sävyisen Korsini, jonka otin käyttöön viime viikolla. Yleensä tykkään käyttää tummansävyisiä laukkuja talvella ja keväämmällä innostun aina vaaleammista väreistä asusteissa. Sama viehtymys vaaleisiin sävyihin taitaa tosin tänä vuonna koskea myös muuta vaatetusta, sillä olen juuri nyt täysin hurahtanut valkoiseen ja himoitsen täydellisesti istuvia valkoisia farkkuja. Niitä kävin tänään mm. GT:lla, BikBokissa ja Zarassa mallailemassa, mutta ikävä kyllä muuten hyvin istuvat ja kivaa materiaalia olevat Zaran yksilöt olivat lahkeista hintsusti liian lyhyet. Ja ne BikBokin ja GT:n housut taas hieman liian, öh, läpinäkyvät...Vinkatkaa siis ihmeessä, jos onnistutte jostain löytämään sopivan valkoisen farkkuparin!







Wearing:
MANGO viitta
NLY farkut
GINA TRICOT neule & aurinkolasit
MICHAEL KORS laukku
GOJANE. COM kengät



SHARE:

16/03/2015

PORKKANARAAKAPASTA



Täällä blogin puolella tarjolla nyt pitkästä aikaa reseptipostaus ja tällä kertaa luvassa onkin aikamoinen yllättäjä. Uskallan nimittäin väittää, että tämä simppeliltä näyttävä "pasta" on jopa parempaa kuin kulttiasemaan noussut avokadopasta, vaikka mitä suurin avokadojen ystävä olenkin. Jotenkin tässä raakapastaversiossa toimii vain kaikki: lihaisan tomaattinen maku, raikkaan rapea porkkanapohja ja päälle ripoteltu pecorinojuusto. Reseptin löysin Karita Tykän Hyvää huomenta -kirjasta ja hieman modifioituna tämä koukutti heti ensimmäisellä kokeilukerralla sekä minut että poikaystäväni! Kaiken lisäksi pastan valmistamista edeltäviin hankintoihin sisältyy hauskoja muistoja siitä, kuinka Stockalla etsimme myyjän avustuksella spirulaattoria - vekotinta, josta en ollut aiemmin koskaan kuullutkaan! Mutta kun ohjeessa luki, että porkkanat työstetään pastaksi spirulaattorin tai mandoliinin avulla, niin eihän siinä muu auttanut kuin suunnistaa etsintäreissulle. Nyt meiltä löytyy kyseinen työkalu, joka on varsin näpsäkkä myös kesäkurpitsan nauhamaiseen muotoon siivuttamiseen.



PORKKANARAAKAPASTA

(yhdelle-kahdelle)

10 dl porkkanaa spirulaattorilla työstettynä
pieni kourallinen kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä

***

Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
2 aurinkokuivattua tomaattia
3,5 dl tomaatteja
1 rl hunajaa
1 rkl sitruunan mehua
1 tl laadukasta suolaa
mustapippuria rouhittuna maun mukaan
reilu rkl minibasilikaa tai isompilehtistä basilikaa 
perocinojuustoa raastettuna
(1 dl paahdettuja pinjansiemeniä viimeistelyyn)

***


Tee porkkanoista nauhaa spirulaattoria käyttäen. Valmista sitten kastike sekoittamalla sen raaka-aineet, lukuun ottamatta basilikaa, blenderissä tai monitoimikoneessa. Sekoita lopuksi erillisessä kulhossa joukkoon myös basilika. Tarkista maku. Käytä porkkananauhat pikaisesti öljytyllä wokkipannulla kääntelemällä niitä kevyesti muutaman minuutin ajan.

Puolita tai kuutioi kirsikkatomaatit. Sekoita kastike porkkanan ja kirsikkatomaattien kera sekaisin ja annostele lautaselle. Koristele basilikalla, raastetulla pecorinojuustolla sekä halutessasi paahdetuilla pinjansiemenillä.


SHARE:
Blogger Template Created by pipdig