06/08/2012

Loving the style: Olivia Palermo

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Viikonloppuni sujui mainiosti kauniista säästä nauttien, Mattolaiturilla ja Esplanadin puistossa kahvitellen, vanhaa kauppahallia kierrellen ja kokkaillen. Viikonloppuna tuli myös nukuttua todella hyvin, joten olo on varsin virkeä! Kiitos vielä kummitädilleni ja hänen perheelleen mainioista perjantai-illan herkuista, oli kiva viettää iltaa isolla seurueella. Toivottavasti myös teidän kaikkien viikonloppu sujui mukavasti :)

Nyt on vuorossa Loving the style -sarjan kolmas postaus, joka esittelee tällä kertaa vuonna 1986 syntyneen, reality tv-näyttelijän ja mallin Olivia Palermon huikaisevan upeaa tyyliä. Rypyttömät, räätälöidyt ja oikean kokoiset vaatteet yhdistettynä huikeisiin piikkikorkoihin ja ihaniin laukkuihin nostavat Olivian tyylin arjen yläpuolelle. En ole vielä kertaakaan bongannut häntä lehtikuvista huonosti tai huolimattomasti pukeutuneena ja yleensä tähden asukokonaisuudessa on kaikki pienintäkin yksityiskohtaa myöten paikoillaan. Tarkka kontrolli näin loppuun asti hiotun ulkoasun suhteen vaatii varmasti suurta vaivannäköä, mutta on sen arvoista!

Pidän myös siitä, että Olivia uskaltaa kerta toisensa jälkeen rikkoa rajojaan ja kokeilla jotain uutta. Tätä trendsetteriä kannattaa ehdottomasti seurata ja napata Olivian tyylistä vinkkejä myös omaan arkipukeutumiseen. Huomatkaa muuten, kuinka upealta kiiltävä neule näyttää farkkujen ja mustien mokkasaappaiden kanssa. Kiiltäviä paljetein koristeltuja hiekan, valkoisen ja mustan sävyisiä neuleita on juuri nyt ainakin Zaran valikoimissa, sillä hienostunut kimallus on yksi syksyn ja talven trendeistä.




Statement-korut ovat olleet Olivian käytössä jo pitkään ja kuten nämä hänesta napatut kuvat osoittavat, saa niillä muutettua asukokonaisuuden ilmettä helposti juhlavammaksi ja kiinnostavammaksi. Omassa pukeutumisessani statement-korut ovat käytössä lähes päivittäin ja niitä on kertynyt kattava varasto, joista on helppo valita sopiva koru eri asukokonaisuuksien seuraksi. Arkipukeutumisenkaan ei tarvitse olla tylsää ja siihen saat statement-koruilla loputonta vaihtelua ja hohdokkuutta.



Upean sävyiset, kiiltävät ja terveen näköiset hiukset ovat Olivian ehdoton tavaramerkki. Hänelle sopii loistavasti suoritusraudalla piikkisuoraksi suoristettu polkka, kevyet luonnolliset laineet tai huolettomasti koottu nutturakampaus. Olivian meikki on myös melko luonnollinen ja usein tähti lisää vain volyymia pitkiin ripsiinsä ja hennonsävyistä kiiltoa huulille.




Tyttömäiset yksityiskohdat sopivat Olivian tyyliin loistavasti, sillä hän on olemukseltaan todella siro, eikä "huku" pitsien ja röyhelöiden keskelle, Kokonaisuus ei myöskään näytä liian kermakakkumaiselta, kun pitää muut asusteet yksinkertaisina ja harmonisen sävyisinä.




Tehostevärit ovat tärkeä osa Olivian upeaa tyylikkyyttä ja hän osaa käyttää niitä taitavasti. Oranssi bleiseri, hopeiset kengät, neovihreän sävyinen laukku...kaikki loistavia piristäjiä ja huomion kiinnittäviä muuten melko neutraaleissa asukokonaisuuksissa.



kuvat all over press

Toivottavasti piditte tästä postauksesta ja seuraavaksi Loving the Style -sarjassa on esittelyssä länsimaapurissamme erittäin tunnetun muoti-ikonin tyyliä.

Palataan pian,
xoxo Laura
SHARE:

03/08/2012

Sushilla

Tällä viikolla on herkuteltu misokeitolla, sushilla ja sashimilla oikein kunnolla! Piipahdimme nimittäin ravintola Domossa tiistaina ennen uusimman Batman-leffan, Dark Knight rises, alkua. Domo on joka kerta tarjonnut parastaan ystävällisen palvelun ja tuoreiden raaka-aineiden suhteen, emmekä joutuneet pettymään nytkään.



Alkuun tilasimme herkullista miso-keittoa, jossa on mukana makua antamassa muun muassa bataattia ja possun kylkeä. Keitto herätteli ihanasti ruokahalua ja malttamattomina siirryimme odottamaan pääruokaa. Pääruuaksi valitsimme sashimi-lajitelman, johon kuului simpukoita, mustekalaa, lohta, tonnikalaa, kypsiä sekä raakoja katkarapuja. Lisäksi tilasimme California-lajitelman, Crispy Tuna Roll -lajitelman ja kypsää lohta, avokadoa ja majoneesia sisältäneen lajitelman. Täydensimme tilaustamme vielä tonnikala- ja avokadomakeilla, sillä molemmilla oli tässä vaiheessa melkoinen nälkä ja ennen leffaa oli kiva muutenkin syödä hyvin.




Syntisen hyvä Domon Crispy Tuna Roll -lajitelma tarjoillaan oman erikoiskastikkeen kera



Tällä kertaa päälle valikoitui valkoisen ja kullan sävyjä. Myös uusi puna on ollut ahkerassa käytössä ja muuttaa mielestäni ilmettä aika paljon. Tumma puna tuo hauskaa vaihtelua tavanomaiseen päivämeikkiini ja sitä on pakko testata syksyn ja talven juhlissa pikkumustan kanssa.



Toivotan tässä vaiheessa kaikille loistavaa viikonloppua ja palataan taas pian!

Rentoutukaa, nukkukaa hyvin ja nauttikaa elokuun raikkaan kesäisestä säästä,
xoxo Laura
SHARE:

02/08/2012

Rapuaika

Elokuu on taas täällä ja se tarkoittaa rapukauden käynnistymistä. Monet huippuravintolat tarjoavat aitoja tuoreita joki- ja täplärapuja, mutta myös valmiissa pakkauksissa myytävät pakasteravut toimivat hyvin, jos päätät järjestää kotona rapukestit. Testasimme viime lauantaina pienellä illallisporukalla Ruoholahden K-Citymarketista hankittuja pakasterapuja, jotka osoittautuivat oikein kelvollisiksi. Tässä tunnelmia viime viikonlopulta:





Rapujen kera iltaa istuttaessa kauniilla kattauksella ja oikeilla varusteilla, kuten rapuveitsillä ja käsien huuhteluun tarkoitetuilla sitruunavesikupeilla on oma osansa fiiliksen luonnissa. Rapujuhlien kattausrekvisiittaa on tarjolla juuri nyt todella monissa liikkeissä ja tavarataloissa ja tässä muutama kattauskuva esimerkkinä:



 kuvat Yhteishyvä


Tässä vielä K-ryhmän sivuilta löytämäni ohje pakasterapujen maustamiseen. Linkin kautta löytyy myös muuta rapujuhlien suunnittelun ja toteututtamisen kannalta hyödyllistä tietoa. 

 
Pakasterapujen maustaminen

4 annosta
40 rapua (n. kaksi pakkausta pakasterapuja)
5 l vettä
2 dl karkeaa merisuolaa
5 sokeripalaa
reilusti kruunutilliä varsineen (ei siemeniä)

Sido tillit kolmeksi yhtä isoksi kimpuksi. Kiehauta vesi kymmenen litran kattilassa. Lisää suola, sokeri ja nippu tilliä. Keitä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Poista tillit.

Anna liemen jäähtyä, ja kun se on haaleaa poista tillit. Kaada haalea liemi jäisten rapujen päälle. Lisää runsaasti uutta, tuoretta tilliä. Peitä astia ja anna tekeytyä jääkaapissa vuorokausi.

Rapujen kanssa nautitaan perinteisesti tilliä, voita ja vaaleaa leipää paahdettuna, mutta kannattaa varata lisäksi myös jotain muuta syötävää. Rapujen toimiessa alkupalana pääruuaksi sopii esimerkiksi itse tehty sushi tai grillatut jättikatkaravun pyrstöt maukkaan chili-kastikkeen, uusien perunoiden ja salaatin kera. Rapujen syöminenhän on ennen kaikkea hauskaa askartelua ja yhdessä olemista ja iloiset rapulaulut kuuluvat myös oleellisena osana tähän traditioon!



Myös tällainen pieni vierailija ilostutti meitä lauantaina :)


Aurinkoista torstaita kaikille!
xoxo Laura

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig